Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2014 12:51 - Космически цивилизации
Автор: zorata01 Категория: Други   
Прочетен: 444 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.01.2014 13:19


Според преданията Земята била посещавана в древността от емисарите на три космически цивилизации.
нацисти - Азазел - СС, Гадриел, Хуан Ди - Хитлер
дракони - Пернатата змия - хора наричани дракони
машините/роботите - Чи Ю - интелигентни машини/биороботи-ГМО
Зоната на контакта с НЛО космонавтите емисари в древността била в Ср. Азия и Югозападен Сибир. От там идват космическите техн. познания на древните арии(индийци), келти, българи и китайци, а чрез хуритите и на евреите.
Има следните космически цивилизации:
Галактическа федерация - малките и големите сиви, насекомоидните, рептилоиди, малките и големи космати, хора (съвършенни - биороботи,ГМО - високи и руси,нордически тип)
човешки цивилизации бунтовници, отцепили се от федерацията:
Нацисти
Биороботи/ГМО - разбунтували се срещу хората. Те са врагове на човешката раса. Водач им е най-съвършения биоробот Зорницата-Луцифер.
Драконов алианс:
- комунисти, в т.ч. българи
- националисти-комунисти българи
- коболги - селекционирана, отбрана/евгенична високоинтелигентна раса българи
- дракони - високоинтелигентна раса българи от отбрани и биороботи/ГМО
 
Българите били избраници на Галактическата федерация, защото са най-толерантни и не са империалисти, а освен това са и интелигентни.
Исус Христос е клонинг на Луцифер-Зорницата и работи за федерацията.(Той казва: „Аз съм утринната и светла звезда“) Галактическата федерация е почитана от древните евреи.
Драконите са почитани от древните индийци и китайци. Нацистите са почитани от древните китайци и перси.
Галактическата федерация държи в изолация Земята и населението ѝ. Човечеството като цяло е интелектуално и морално непригодно за космическа цивилизация и потенциално опасно за другите космически цивилизации както и за самото себе си. За това то се държи в изолация от космическите цивилизации и те не влизат в официални контакти с нас. Само ако човечеството се промени могат да контактуват с нас. Все едно да дадеш ядрени оръжия на диваци. Извънземните биха се предпазили от една твърде агресивна и неуравновесена цивилизация. За това ни държат в изолация. Изходът е селекция на човечеството, премахване на злите, алчните, подлите. Те биха провели тази селекция и сега, но не го правят по етични съображения по които чистката е недопустима. В космоса има борба между изолационисти и селекционери. Един ден селекционерите могат да надвият и тогава ще дойде Страшния съд. Драконите и нацистите водят борба срещу Галактическата федерация и срещу Луцифер за спасението на земното население. Тяхната победа в космоса ще означава спасение за нас - земното човечество.


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zorata01
Категория: Други
Прочетен: 9543
Постинги: 9
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031